A GUNA MD kollagén terápia mozgásszervi fájdalomcsillapításra kifejlesztett természetes hatóanyagú és ennek következtében mellékhatásoktól mentes kezelés. Az ízületeket, izmokat és szalagokat sejtszinten regenerálja. A sérülések vagy a kor előre haladtával fellépő károsodások kijavítását segíti.

Guna Md
A GUNA injektálható kollagént, ásványi anyagokat és gyógynövény kivonatokat tartalmazó készítmény. A kollagén a porcok, ízületek, inak fontos alkotó része,a porcok 67%-át alkotja, zselés anyagánál fogva védelmezi és táplálja. A megsérült porc önmagában nem tud megfelelően gyógyulni,ezért szükség van az orvosi kollagén terápiára. A sérült szövetek megújulását segítve a fájdalmat kiváltó okokat szüntetjük meg. Ezen terápia akár már egy alkalom után is csökkentheti a fájdalmat ,ám a szövetek újra strukturáláshoz, így a tartós gyógyuláshoz 5-10 alkalomra is szükség lehet.
Semmilyen mellékhatás nem ismert. Szinte fájdalommentes terápia . Gyorsan hat. A fájdalom okát szünteti meg. Az ízületek illetve a gerinc tartós gyógyulását eredményezi.

Régóta fenn álló vagy friss sérülések , sportsérülések,izomfájdalmak esetén is hatásos.